contact us EN

Offshore Software Outsourcing

Ons aanbod

Offshore Software Solutions is gespecialiseerd in software ontwikkel teams op afstand. Uw outsource vraagstuk lossen we graag met u gezamenlijk op.

Uiteraard zijn er vele facetten betrokken bij outsource vraagstukken, wij als Offshore Software Solutions hebben dagelijks te maken met dit vraagstuk. We kennen de mogelijkheden maar ook zeker de risico’s. Wij bieden uw niet alleen hoogwaardige software ontwikkel teams op afstand maar ook coaching in uw verander traject.

We willen ons graag onderscheiden door kwaliteit te leveren. Kwaliteit is voor ons niet alleen juiste software maar de communicatie aspecten. U moet het gevoel hebben alsof we buren zijn. Dit impliceert direct dat we veel waarde hechten aan optimaal kunnen communiceren en daarvoor ook de middelen hebben. We moeten door de “ogen van de klant” kunnen kijken als het gaat om uw ervaringen.

Offshore Software Solutions kan dit. Onze teams op ons eigen kantoor zijn voorzien van moderne middelen zoals webcam, goede internet verbindingen spreken goed tot fluent engels. Uiteraard is er ook Nederlandse ondersteuning als dat nodig is.

Sowieso begint elk project met een intake door onze Consultants in Nederland. Die ruime ervaring hebben met klanten te begeleiden, zeker in de begin fase.